[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره ما::
عضویت ::
انتشارات::
مراکز مرتبط::
تماس با ما::
اخبار پایگاه::
شاخه دانشجویی انجمن ::
::
عضویت در انجمن

فرم عضویت حقیقی
فرم عضویت حقوقی

..
خبرنامه انگلیسی

عضویت رایگان در خبرنامه هفتگی

بیوتکنولوژی کشاورزی

و

مهندسی ژنتیک

Crop Biotech Update

AWT IMAGE

..
خبرنامه انجمن ایمنی‌ زیستی
مهر و آبان ۱۳۹۰
فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۱
مرداد و شهریور ۱۳۹۱
مهر و آبان ۱۳۹۱
دی و اسفند ۱۳۹۱
فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۲
خرداد و تیر ۱۳۹۲
مرداد و شهریور ۱۳۹۲
آبان و دی ۱۳۹۲
بهمن و اسفند ۱۳۹۲

اردیبهشت و تیر ۱۳۹۳
شهریور و آبان ۱۳۹۳
آذر و دی ۱۳۹۳

..
خبرنامه تراریخته
خبرنامه ویژه چهارمین همایش ملی مهندسی ژنتیک و ایمنی زیستی و هشتمین همایش بیوتکنولوژی کشور 
AWT IMAGE
پیش‌شماره 
روز اول 
روز دوم 
روز سوم
..
پایگاه‌های مرتبط
..
انجمن‌های علمی
..
گزارش فعالیت‌ها
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نماد اعتماد الکترونیک
..
:: بیوتکنولوژی و تامین سلامت و امنیت غذایی ::
 | تاریخ ارسال: 1396/3/2 | 

AWT IMAGE

بیوتکنولوژی و تامین سلامت و امنیت غذایی

تهیه و تنظیم: پونه پورامینی

بیوتکنولوژی یک فناوری و یک کارخانه تولیدی است، یا به اقتصاد کمک می‌کند و یا به یک موجود زنده کمک می‌کند تا با بهبود عملکردش اقتصادی شود. می‌توان گفت بیوتکنولوژی با مفهوم غذا آغاز شد. علم بیوتکنولوژی به واسطه یک ژنوم کامل و یا یک ژن و یا قطعه ژنی، تغییری در یک فرایند ایجاد و باعث ارتقا در محصول نهایی می‌شود. مثلا استفاده از مخمر در خمیر نان نیز یک روند بیوتکنولوژی محسوب می‌شود. در نتیجه استفاده از قطعات ژن در جهت بهبود یک فرایند که از نظر اقتصادی دارای قیمت و ارزش بالا است توسط علم بیوتکنولوژی می‌باشد. مطابق آمار حدود 12% جمعیت جهان از گرسنگی رنج می‌برند و یک هشتم جمعیت جهان دارای گرسنگی مزمن هستند و این انگیزه محکمی برای صنعت بیوتکنولوژی غذایی است. علمی به نام Nutrigenomics اشاره دقیقی به عملکرد هر ژنوم موجود غذاخواری دارد که با بررسی ژنوم موجود مورد نظر به نوع رژیم غذایی موجود مورد نظر پی برده و نشان می‌دهد عملکرد ضعیف موجود یا در اثر سهل انگاری و یا در اثر نبود ماده غذایی غنی حاصل می‌شود. 
اگر توده‌ای از کاه گندم را در اختیار میکروارگانیسم‌های باکتریایی و یا قارچی قرار دهیم ماده‌ای به نام کمپوست حاصل می‌شود و کمپوست حاصله اگر در اختیار قارچ خوراکی قرار بگیرد به عنوان ماده تولید قارچ مزرعه‌ای تولید شده و این روند نیز به عنوان بیوتکنولوژی قدیمی و یا Old Biotechnology یاد می‌شود که در آن تغییری در ساختار ژن ایجاد نمی‌شود. تولید سس سویا، پنیر، استخراج بعضی فلزات از معادن و تولید برخی اسیدهای آلی در عرصه صنعت به واسطه بیوتکنولوژی قدیمی و یا Old Biotechnology ممکن شده است. 
ادامه مطلب

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: پونه پورامینی | امنیت غذایی | تامین سلامت | بیوتکنولوژی |
دفعات مشاهده: 2486 بار   |   دفعات چاپ: 581 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
انجمن ایمنی زیستی ایران Biosafety Society of Iran
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4645