[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره ما::
عضویت ::
انتشارات::
مراکز مرتبط::
تماس با ما::
اخبار پایگاه::
شاخه دانشجویی انجمن ::
::
عضویت در انجمن

فرم عضویت حقیقی
فرم عضویت حقوقی
 

..
خبرنامه انگلیسی

عضویت رایگان در خبرنامه هفتگی

بیوتکنولوژی کشاورزی

و

مهندسی ژنتیک

Crop Biotech Update

AWT IMAGE

..
خبرنامه انجمن ایمنی‌ زیستی
مهر و آبان ۱۳۹۰
فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۱
مرداد و شهریور ۱۳۹۱
مهر و آبان ۱۳۹۱
دی و اسفند ۱۳۹۱
فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۲
خرداد و تیر ۱۳۹۲
مرداد و شهریور ۱۳۹۲
آبان و دی ۱۳۹۲
بهمن و اسفند ۱۳۹۲

اردیبهشت و تیر ۱۳۹۳
شهریور و آبان ۱۳۹۳
آذر و دی ۱۳۹۳

..
خبرنامه تراریخته
خبرنامه ویژه چهارمین همایش ملی مهندسی ژنتیک و ایمنی زیستی و هشتمین همایش بیوتکنولوژی کشور 
AWT IMAGE
پیش‌شماره 
روز اول 
روز دوم 
روز سوم
..
پایگاه‌های مرتبط
..
انجمن‌های علمی
..
گزارش فعالیت‌ها
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نماد اعتماد الکترونیک
..
:: تولید محصولات برتر تراریخته به نفع مردم است ::
 | تاریخ ارسال: 1396/11/10 | 
نماینده معاونت بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی:
تولید محصولات برتر تراریخته به نفع مردم است
وبینار تخصصی شناسایی و ردیابی موجودات زنده تغییر یافته ژنتیکی با هدف معرفی جدیدترین روش های شناسایی محصولات تراریخته با شرکت نمایندگان دستگاه های اجرایی برگزار شد.
به گزارش مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران، وبینار تخصصی شناسایی و ردیابی موجودات زنده تغییر یافته ژنتیکی، به دنبال کارگاه آموزشی شناسایی و ردیابی موجودات زنده تغییر یافته ژنتیکی که در روز پنج شنبه پنجم بهمن، در پژوهشکده بیوتکنولوژی برگزار شده بود، صبح روز جمعه در این پژوهشگاه برگزار شد.
پروتکل کارتاهنا یک موافقت نامه تعهد آور بین المللی است که آداب نقل و انتقال، استفاده و رهاسازی موجودات تراریخته را تعیین می کند. دولت جمهوری اسلامی ایران در تاریخ ۳ خرداد ۱۳۸۰، پروتکل ایمنی زیستی کارتاهنا را امضا کرد و در تاریخ ۲۹ مرداد سال ۱۳۸۲،‌ پس از تصویب مجلس شورای اسلامی، به پروتکل ایمنی زیستی کارتاهنا پیوست.
کنفرانس تخصصی شناسایی و ردیابی موجودات زنده تغییر یافته ژنتیکی صبح روز جمعه، بیست و ششم ژانویه (ششم بهمن)، با حضور کشورهای عضو این پروتکل در منطقه آسیا به صورت آنلاین برگزار شد.
در این وبینار تخصصی، به همت مرجع ملی ایمنی زیستی کشور، نمایندگانی از دستگاه های اجرایی مختلف کشور شامل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان استاندارد ایران، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان حفاظت محیط زیست و … گرد هم آمدند.
در این وبینار جدیدترین روش­های شناسایی و ردیابی موجودات زنده تراریخته توضیح داده شد. در ادامه نمایندگانی از کشورهای مالزی، تایلند و بوتان به ارائه­ قوانین مربوط به تولید، صادرات و وارادات محصولات تراریخته در کشورهای مذکور پرداختند.
سید مهدی مصطفوی، نماینده سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه تکنیک­های جدید شناسایی در تمامی کشورها رشد سریعی دارند، اظهار داشت: هم اکنون در بانک­های ژن در سازمان حفاظت محیط زیست، دستگاه­های پیشرفته مهیا هستند، اما ارتقای تکنیک­ها به تعامل بیشتر سازمان حفاظت محیط زیست با پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و استفاده از تخصص پژوهشگران حوزه زیست فناوری نیاز دارد.
در ادامه دکتر محبوبه ضیایی، نماینده پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به ضرورت تداوم برگزاری کارگاه های آموزشی تاکید داشته و اظهار داشت: برگزاری چنین کارگاه های آموزشی به تعامل بیشتر متخصصین حوزه ردیابی و شناسایی این محصولات در کشور و تبادل اطلاعات در این این زمینه می­انجامد. او اظهار امیدواری کرد که با ادامه این روند و برگزاری کارگاه­های آموزشی این چنینی پیشرفت های قابل توجهی در این حوزه داشته باشیم.
ندا مزید آبادی، رئیس گروه دفتر صنایع تبدیلی و غذایی و نماینده معاونت بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی، با تاکید بر ضرورت تداوم برقراری کارگاه­های آموزشی در حوزه­ی محصولات تراریخته، بیان کرد: با توجه به خصوصیات برتر محصولات تراریخته، مثل مقاومت به آفات و تحمل به خشکی، تولید این محصولات در داخل کشور، علاوه بر اینکه به کاهش واردات کمک خواهد کرد، مزایای بسیاری برای مردم به همراه خواهد داشت. از این رو اطلاع ­رسانی عمومی به مصرف کنندگان در زمینه سلامت این محصولات باید به نحو مطلوبی صورت بگیرد. تا مردم با اطمینان این محصولات را مصرف کنند.
در پایان دکتر بهزاد قره یاضی، مرجع ملی ایمنی زیستی کشور، اطمینان داد که جمهوری اسلامی ایران تحت رهنمودهای داهیانه مقام معظم رهبری از هر سه کشوری که در این وبینار سخنرانی داشتند پیشرفته­ تر بوده و از ظرفیت بالاتری در نیروی انسانی و زیرساخت ها برخوردار است.
با توجه به استقبال شرکت کنندگان مقرر شد تا برگزاری کارگاه های آموزشی در این حوزه توسط مرجع ملی ایمنی زیستی ادامه پیدا کند.
تهیه و تنظیم: شقایق فکوری
منبع: مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران

 

 
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: مزید آبادی | تراریخته | پروتکل کارتاهنا | وبینار |
دفعات مشاهده: 1771 بار   |   دفعات چاپ: 407 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
انجمن ایمنی زیستی ایران Biosafety Society of Iran
Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4645