[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره ما::
عضویت ::
انتشارات::
مراکز مرتبط::
تماس با ما::
اخبار پایگاه::
شاخه دانشجویی انجمن ::
::
عضویت در انجمن

فرم عضویت حقیقی
فرم عضویت حقوقی

..
خبرنامه انگلیسی

عضویت رایگان در خبرنامه هفتگی

بیوتکنولوژی کشاورزی

و

مهندسی ژنتیک

Crop Biotech Update

AWT IMAGE

..
خبرنامه انجمن ایمنی‌ زیستی
مهر و آبان ۱۳۹۰
فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۱
مرداد و شهریور ۱۳۹۱
مهر و آبان ۱۳۹۱
دی و اسفند ۱۳۹۱
فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۲
خرداد و تیر ۱۳۹۲
مرداد و شهریور ۱۳۹۲
آبان و دی ۱۳۹۲
بهمن و اسفند ۱۳۹۲

اردیبهشت و تیر ۱۳۹۳
شهریور و آبان ۱۳۹۳
آذر و دی ۱۳۹۳

..
خبرنامه تراریخته
خبرنامه ویژه چهارمین همایش ملی مهندسی ژنتیک و ایمنی زیستی و هشتمین همایش بیوتکنولوژی کشور 
AWT IMAGE
پیش‌شماره 
روز اول 
روز دوم 
روز سوم
..
پایگاه‌های مرتبط
..
انجمن‌های علمی
..
گزارش فعالیت‌ها
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نماد اعتماد الکترونیک
..
:: مدیرکل وزارت بهداشت: مردم نگران استفاده از محصولات غذایی تراریخته نباشند ::
 | تاریخ ارسال: 1398/9/26 | 
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت:محصولات تراریخته سالهاست در ایران و بسیاری از کشورهای دیگر مصرف می‌شوند و تاکنون شواهدی مبنی بر اینکه ممکن است این محصولات سلامت مردم را به خطر بیندازند، وجود ندارد.
 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بیوتکنولوژی ایران به نقل از خبرگزاری فارس، زهرا عبدالهی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت درباره «وجود محصولات غذایی تراریخته و نگرانی مردم»،گفت: نگرانی در این خصوص وجود ندارد.

وی ادامه داد: وزارت بهداشت همیشه نظر خود را اعلام کرده که مصرف محصولات تراریخته در قالب آن استانداردها و پروتکل‌های موجود و ضوابطی است که باید رعایت شده باشد؛ یعنی از نظر واردات، آن ماده غذایی از کجا وارد شده باشد و اگر به لحاظ تراریختگی مطابق با استاندارد‌های ایران که توسط وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو کنترل می‌شود باشد، مشکلی ایجاد نمی‌کند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت افزود: اکنون روغن‌هایی که مصرف می‌کنیم؛ مثلا روغن سویا و روغن‌های مایع در کل دنیا تراریخته هستند.

عبدالهی متذکر شد: بنابراین انواع روغن‌های مایع مصرفی ما از دانه‌های تراریخته تهیه می‌شوند و سالهاست در ایران و بسیاری از کشورهای دیگر مصرف می‌شوند و تاکنون شواهدی مبنی بر اینکه ممکن است این محصولات سلامت مردم را به خطر بیندازند، وجود ندارد.

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: برنج تراریخته | تراریخته یعنی چه؟ | مدیرکل دفتر بهبود تغذیه | زهرا عبداللهی |
دفعات مشاهده: 1429 بار   |   دفعات چاپ: 314 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
انجمن ایمنی زیستی ایران Biosafety Society of Iran
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4645