[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره ما::
عضویت ::
انتشارات::
مراکز مرتبط::
تماس با ما::
اخبار پایگاه::
شاخه دانشجویی انجمن ::
::
عضویت در انجمن

فرم عضویت حقیقی
فرم عضویت حقوقی
 

..
خبرنامه انگلیسی

عضویت رایگان در خبرنامه هفتگی

بیوتکنولوژی کشاورزی

و

مهندسی ژنتیک

Crop Biotech Update

AWT IMAGE

..
خبرنامه انجمن ایمنی‌ زیستی
مهر و آبان ۱۳۹۰
فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۱
مرداد و شهریور ۱۳۹۱
مهر و آبان ۱۳۹۱
دی و اسفند ۱۳۹۱
فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۲
خرداد و تیر ۱۳۹۲
مرداد و شهریور ۱۳۹۲
آبان و دی ۱۳۹۲
بهمن و اسفند ۱۳۹۲

اردیبهشت و تیر ۱۳۹۳
شهریور و آبان ۱۳۹۳
آذر و دی ۱۳۹۳

..
خبرنامه تراریخته
خبرنامه ویژه چهارمین همایش ملی مهندسی ژنتیک و ایمنی زیستی و هشتمین همایش بیوتکنولوژی کشور 
AWT IMAGE
پیش‌شماره 
روز اول 
روز دوم 
روز سوم
..
پایگاه‌های مرتبط
..
انجمن‌های علمی
..
گزارش فعالیت‌ها
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نماد اعتماد الکترونیک
..
:: سومین نشست هم اندیشی «گیاهان تراریخته باید‌ها و نبایدها» ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۱ | 
سومین نشست هم‌اندیشی با عنوان «گیاهان تراریخته باید‌ها و نبایدها» ساعتی پیش در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران آغاز به کار کرد.
 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بیوتکنولوژی ایران سومین نشست هم‌اندیشی با عنوان «گیاهان تراریخته باید‌ها و نبایدها»، ساعتی پیش در سالن مهدوی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران آغاز به کار کرد.

در ابتدای این نشست دکتر احمد عاشوری به موضوع «تراریخته تحلیلی متفاوت مبتنی بر ۲۰ سال پژوهش» پرداخت. رئیس موسسه کنترل بیولوژیک با بیان این مطلب که این سوال که تراریخته خوب است یا بد اساسا صحیح نیست، گفت: این پرسش مثل پرسیدن در مورد خوب یا بودن «تکنولوژی» است. دکتر عاشوری ادامه داد: تنها چیزی که در خصوص محصولات تراریخته باید بر آن تکیه کرد مطالعات علمی است و این حوزه تخصصی نباید با مسائل سیاسی و اقتصادی تحلیل شود. وی با تاکید بر اینکه برای تامین غذای کافی به فناوری نیاز داریم، گفت: هدف از تولید محصولات تراریخته افزایش کیفیت و کمیت و مقاومت به تنش های محیطی و تنش های زنده تولیدات صنعتی است. دکتر عاشوری ادامه داد: اصلاح نباتات سنتی آکادمیک و غیر آکادمیک هم همین کار را انجام می دهد و در تولید گیاهان تراریخته تنها این تکنیک است که تغییر کرده است.

بیشتر ببینید:
گزارش نشست “گیاهان تراریخته بایدها و نبایدها” در پردیس کشاورزی دانشگاه تهران
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: تراریخته | دکتر احمد عاشوری | محصولات تراریخته | تامین غذا | اصلاح نباتات |
دفعات مشاهده: 44 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

انجمن ایمنی زیستی ایران Biosafety Society of Iran
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 62 queries by YEKTAWEB 3991