[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره ما::
عضویت ::
انتشارات::
مراکز مرتبط::
تماس با ما::
اخبار پایگاه::
شاخه دانشجویی انجمن ::
::
عضویت در انجمن

فرم عضویت حقیقی
فرم عضویت حقوقی

..
خبرنامه انگلیسی

عضویت رایگان در خبرنامه هفتگی

بیوتکنولوژی کشاورزی

و

مهندسی ژنتیک

Crop Biotech Update

AWT IMAGE

..
خبرنامه انجمن ایمنی‌ زیستی
مهر و آبان ۱۳۹۰
فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۱
مرداد و شهریور ۱۳۹۱
مهر و آبان ۱۳۹۱
دی و اسفند ۱۳۹۱
فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۲
خرداد و تیر ۱۳۹۲
مرداد و شهریور ۱۳۹۲
آبان و دی ۱۳۹۲
بهمن و اسفند ۱۳۹۲

اردیبهشت و تیر ۱۳۹۳
شهریور و آبان ۱۳۹۳
آذر و دی ۱۳۹۳

..
خبرنامه تراریخته
خبرنامه ویژه چهارمین همایش ملی مهندسی ژنتیک و ایمنی زیستی و هشتمین همایش بیوتکنولوژی کشور 
AWT IMAGE
پیش‌شماره 
روز اول 
روز دوم 
روز سوم
..
پایگاه‌های مرتبط
..
انجمن‌های علمی
..
گزارش فعالیت‌ها
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نماد اعتماد الکترونیک
..
:: تولید «ماست‌ پروبیوتیک تراریخته» که به درمان دیابت کمک می‌کند ::
 | تاریخ ارسال: 1398/4/27 | 
محققان یک گونه باکتریایی موجود در ماست‌های پروبیوتیک را طوری دچار اصلاح ژنتیکی کرده‌اند که در بدن انسان سلول‌های روده را برای تولید انسولین القاء کند. افراد دیابتی با مصرف این ماست قادر خواهند بود انسولین مورد نیاز خود را تامین کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بیوتکنولوژی ایران به نقل از خبرگزاری علم و فناوری،محققان یک گونه باکتریایی موجود در ماست‌های پروبیوتیک را طوری دچار اصلاح ژنتیکی کرده‌اند که در بدن انسان سلول‌های روده را برای تولید انسولین القاء کند. افراد دیابتی با مصرف این ماست قادر خواهند بود انسولین مورد نیاز خود را تامین کنند.

در این مطالعه بیش از ۳۰ کودک که به طور ژنتیکی از دیابت وابسته به انسولین رنج می‌بردند، مورد بررسی قرار گرفتند. این بررسی‌ها نشان داد وجود یک گونه نامعمول از باکتری روده منجر به ابتلا آنها به این بیماری شده است.
 

ماست پروبیوتیک تراریخته که دیابت را درمان می‌کند

محققان در بیمارستان ماساچوست در بوستون دریافتند که این کودکان نسبت به سایرین تعداد کمتری باکتری در روده خود دارند. به لحاظ آماری نشان داده شد که میکروبیوم روده آنها حدود ۲۵ درصد نسبت به هم‌ سن و سالانشان کمتر است. در سویی دیگر باکتری هایی که آغازگر واکنش‌های التهابی روده هستند در این افراد بیشتر بودند.

در این پروژه محققان گونه‌ای از باکتری به نام «لاکتوباسیلوس گاسری» را به طور ژنتیکی اصلاح کردند. این باکتری در ماست‌های پروبیوتیک دیده می‌شود. در این اصلاح ژنتیکی محققان ژن تولید انسولین انسانی را به ژنوم باکتری منتقل کردند.

آزمایش‌ها بر روی موش‌ نشان داد که استفاده از این باکتری‌ها سلول‌های روده ای را به گونه‌ای القاء می‌کنند که آنها مانند سلول‌های پانکراسی اقدام به تولید انسولین می‌کنند.

هیچ راهی برای پیشگیری از دیابت نوع ۱ وجود ندارد. همچنین هدف از درمان این است که قند خون را تا حدامکان به میزان طبیعی (۱۰۰–۷۰ میلی‌گرم در دسی لیتر) نزدیک کنیم، به این ترتیب پیشرفت عوارض درازمدت دیابت که نتیجه آسیب رسیدن به بعضی از اعضای بدن است، کند یا متوقف می‌شود وشخص می‌تواند به زندگی عادی و طبیعی خود ادامه دهد.

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: دیابت | ماست پروبیوتیک تراریخته | انسولین انسانی | لاکتوباسیلوس گاسری | اصلاح ژنتیک |
دفعات مشاهده: 1143 بار   |   دفعات چاپ: 378 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
انجمن ایمنی زیستی ایران Biosafety Society of Iran
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4645