[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره ما::
عضویت ::
انتشارات::
مراکز مرتبط::
تماس با ما::
اخبار پایگاه::
شاخه دانشجویی انجمن ::
::
عضویت در انجمن

فرم عضویت حقیقی
فرم عضویت حقوقی
 

..
خبرنامه انگلیسی

عضویت رایگان در خبرنامه هفتگی

بیوتکنولوژی کشاورزی

و

مهندسی ژنتیک

Crop Biotech Update

AWT IMAGE

..
خبرنامه انجمن ایمنی‌ زیستی
مهر و آبان ۱۳۹۰
فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۱
مرداد و شهریور ۱۳۹۱
مهر و آبان ۱۳۹۱
دی و اسفند ۱۳۹۱
فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۲
خرداد و تیر ۱۳۹۲
مرداد و شهریور ۱۳۹۲
آبان و دی ۱۳۹۲
بهمن و اسفند ۱۳۹۲

اردیبهشت و تیر ۱۳۹۳
شهریور و آبان ۱۳۹۳
آذر و دی ۱۳۹۳

..
خبرنامه تراریخته
خبرنامه ویژه چهارمین همایش ملی مهندسی ژنتیک و ایمنی زیستی و هشتمین همایش بیوتکنولوژی کشور 
AWT IMAGE
پیش‌شماره 
روز اول 
روز دوم 
روز سوم
..
پایگاه‌های مرتبط
..
انجمن‌های علمی
..
گزارش فعالیت‌ها
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نماد اعتماد الکترونیک
..
:: سومین مرجع جهانی برنج طلایی را تایید کرد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۲۱ | 

سومین مرجع جهانی برنج طلایی را تایید کرد

برنج طلایی یکی از مهمترین دستاوردهای مهندسی ژنتیک است که با هدف رفع کمبود ویتامین آ تولید شده است.
 


 

به گزارش مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران سازمان غذا و داروی آمریکا در تاریخ ۲۴ مه ۲۰۱۸ با صدور بیانیه ای برنج طلایی را تایید کرد. برنج طلایی، محصول تراریخته ای است که کارتنوئید های پیش ماده تولید ویتامین آ در آن تولید شده است. بر طبق این بیانیه ارزیابی های ایمنی و تغذیه ای برنج طلایی تراریخته که توسط موسسه بین‎المللی تحقیقات برنج انجام شده است مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا است.

 تائیدیه سازمان غذا و داروی آمریکا سومین تاییدیه صادر شده برای ارزیابی های انجام شده برای برنج طلایی تراریخته است. پیش از این در فوریه و مارس سال جاری میلادی استرالیا و کانادا نیز ارزیابی های انجام شده را تایید کرده بودند.

رئیس موسسه بین المللی تحقیقات برنج در این باره گفت: هرتاییدیه ای که برای برنج طلایی صادر می شود ما را یک قدم به هدفمان که در اختیار قرار دادن برنج طلایی برای نیازمندان است نزدیک تر می کند.

وی افزود استانداردهای دقیقی برای بررسی صحت نتایج حاصل از ارزیابی ایمنی و سلامت برنج طلایی در سازمان غذا و داروی آمریکا و سایر مراجع معتبر وجود دارد که می تواند به عنوان الگویی مناسب به کار گرفته شود.

تاییدیه های صادر شده برای برنج طلایی مطابق با استانداردهای مراجع معتبر بین المللی ازجمله سازمان جهانی بهداشت (WHO)، سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد(FAO)، سازمان توسعه همکاری های اقتصادی(OECD) و کمیسیون کدکس آلیمنتاریوس بوده است.

کمبود ویتامین A همچنان یک مشکل فراگیر بهداشت عمومی در سراسر جهان است. طبق برآورد سازمان جهانی بهداشت در کنار کودکان زیر ۵ سال، تعداد قابل توجهی از زنان باردار و شیرده از کمبود ویتامین آ رنج می برند.

مصرف برنج طلایی یک روش مکمل خوراکی برای مبارزه با کمبود ویتامین آ است که سی تا پنجاه درصد از نیاز افراد به ویتامین آ را تامین می کند.

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: برنج طلایی | تراریخته | سازمان جهانی بهداشت | سازمان غذا و داروی امریکا | محصول تراریخته | ویتامین آ |
دفعات مشاهده: 719 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

انجمن ایمنی زیستی ایران Biosafety Society of Iran
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 62 queries by YEKTAWEB 3925