[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره ما::
عضویت ::
انتشارات::
مراکز مرتبط::
تماس با ما::
اخبار پایگاه::
::
عضویت در انجمن

فرم عضویت حقیقی
فرم عضویت حقوقی
 

..
خبرنامه انگلیسی

عضویت رایگان در خبرنامه هفتگی

بیوتکنولوژی کشاورزی

و

مهندسی ژنتیک

Crop Biotech Update

AWT IMAGE

..
خبرنامه انجمن ایمنی‌ زیستی
مهر و آبان ۱۳۹۰
فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۱
مرداد و شهریور ۱۳۹۱
مهر و آبان ۱۳۹۱
دی و اسفند ۱۳۹۱
فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۲
خرداد و تیر ۱۳۹۲
مرداد و شهریور ۱۳۹۲
آبان و دی ۱۳۹۲
بهمن و اسفند ۱۳۹۲

اردیبهشت و تیر ۱۳۹۳
شهریور و آبان ۱۳۹۳
آذر و دی ۱۳۹۳

..
خبرنامه تراریخته
خبرنامه ویژه چهارمین همایش ملی مهندسی ژنتیک و ایمنی زیستی و هشتمین همایش بیوتکنولوژی کشور 
AWT IMAGE
پیش‌شماره 
روز اول 
روز دوم 
روز سوم
..
پایگاه‌های مرتبط
..
انجمن‌های علمی
..
گزارش فعالیت‌ها
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نماد اعتماد الکترونیک
..
:: کلزای تراریخته در استرالیا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۱۴ | 

کلزای تراریخته در استرالیا

مجوز مصرف کلزای تراریخته غنی از اسیدهای چرب امگا 3 در استرالیا صادر شد.
 


به گزارش مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران به نقل از فایننشال ریویو پس از اینکه سازمان های نظارتی کشور استرالیا مجوز مصرف کلزای تراریخته را برای مصرف انسان و خوراک دام تصویب کردند، شرکت نوفرام استرالیا، توجه خود را بر بازارهای آسیایی متمرکز کرده است.

دفتر فناوری ژن در استرالیا پیش از این در تاریخ سیزدهم فوریه سال جاری، کشت کلزای تراریخته و مصرف آن را برای خوراک دام تایید کرده بود.

اکنون سازمان استانداردهای غذایی استرالیا و نیوزیلند نیز مجوز فروش این محصول را در محصولات غذایی و برای مصرف انسانی صادر کرد.

این تاییدیه ها راه را برای شرکت استرالیایی نوفرام برای راهیابی به بازار چین و بازارهای دیگر هموار می کند.

کلزای تراریخته اولین منبع اسید چرب امگا ۳ با پایه گیاهی محسوب می شود و برای سلامت انسان و ماهی اهمیت بسیار دارد.

اندی توماس، مدیر کل نوآوری و استراتژی شرکت نوفارم گفت: در حال حاضر بر روی ذخایر ماهی که به عنوان منبع امگا سه استفاده می شوند فشار زیادی وجود دارد و کشت و مصرف کلزای تراریخته غنی از امگا سه می تواند این فشار را به مقدار قابل توجهی کاهش دهد.

برآوردها نشان می دهد یک هکتار کلزای تراریخته توانایی این را دارد که به اندازه ده هزار کیلوگرم ماهی امگا سه تولید کند. شرکت استرالیایی نوفارم قصد دارد تولید تجاری این رقم کلزای تراریخته را از سال ۲۰۱۹ در ایالات متحده آمریکا آغاز کند.

اسید چرب امگا ۳ ماده ای کلیدی برای رشد طبیعی و نرمال افراد است. کمبود و یا فقدان اسیدهای چرب امگا ۳ در رژیم غذایی عامل قابل توجه بسیاری از بیماری ها است. بدن انسان ها قادر به ساخت اسیدهای چرب امگا نیست، و این ترکیبات تنها از طریق غذا درافت می شوند.


تهیه و تنظیم: شقایق فکوری

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA code
::
کلیدواژه ها: کلزا تراریخته | امگا 3 | استرالیا |
دفعات مشاهده: 289 بار   |   دفعات چاپ: 79 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
انجمن ایمنی زیستی ایران Biosafety Society of Iran
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 60 queries by YEKTAWEB 3742