[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره ما::
عضویت ::
انتشارات::
مراکز مرتبط::
تماس با ما::
اخبار پایگاه::
شاخه دانشجویی انجمن ::
::
عضویت در انجمن

فرم عضویت حقیقی
فرم عضویت حقوقی
 

..
خبرنامه انگلیسی

عضویت رایگان در خبرنامه هفتگی

بیوتکنولوژی کشاورزی

و

مهندسی ژنتیک

Crop Biotech Update

AWT IMAGE

..
خبرنامه انجمن ایمنی‌ زیستی
مهر و آبان ۱۳۹۰
فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۱
مرداد و شهریور ۱۳۹۱
مهر و آبان ۱۳۹۱
دی و اسفند ۱۳۹۱
فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۲
خرداد و تیر ۱۳۹۲
مرداد و شهریور ۱۳۹۲
آبان و دی ۱۳۹۲
بهمن و اسفند ۱۳۹۲

اردیبهشت و تیر ۱۳۹۳
شهریور و آبان ۱۳۹۳
آذر و دی ۱۳۹۳

..
خبرنامه تراریخته
خبرنامه ویژه چهارمین همایش ملی مهندسی ژنتیک و ایمنی زیستی و هشتمین همایش بیوتکنولوژی کشور 
AWT IMAGE
پیش‌شماره 
روز اول 
روز دوم 
روز سوم
..
پایگاه‌های مرتبط
..
انجمن‌های علمی
..
گزارش فعالیت‌ها
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نماد اعتماد الکترونیک
..
:: نقش مصرف ذرت تراریخته در پیشگیری سرطان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۵ | 
تحلیل 6 هزار مقاله درباره آثار مصرف تراریخته نشان داد:
نقش مصرف ذرت تراریخته در پیشگیری سرطان
محققان ایتالیایی با جمع‌بندی نتایج شش هزار مطالعه در طی دو دهه گذشته، مصرف ذرت تراریخته را برای پیشگیری از سرطان مفید دانستند.
به گزارش مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران به نقل از ساینس الرت، محققان ایتالیایی با بررسی بیش از شش هزار مطالعه انجام شده طی ۲۱ سال گذشته در یک ‘متا آنالیز’ به نتایج قابل توجهی درباره مصرف محصولات تراریخته دست یافتندمطالعات متاآنالیز جزو معتبرترین اسناد علمی است و به واسطه تنوع و تعدد منابع به محققان امکان می‌دهد که به نتایج جامع‌تر و قابل اعتمادتر از نتایج صرف یک مطالعه دست یابند.
این متا آنالیز که در مجله Scientific Reports منتشر شده است، نشان می‌دهد ژنه تنها مصرف محصولات تراریخته خطری برای سلامتی انسان محسوب نمی شوند، بلکه مصرف این محصولات به دلیل اینکه کمتر در معرض مواد زیانباری مانند آفلاتوکسنی قرار دارند، می‌تواند تاثیر مثبت بر سلامتی داشته باشد.
مایکوتوکسین‌ها مواد شیمیایی تولید شده توسط قارچ ها، برای انسان ها و حیوانات سمی و سرطانزا هستند. درصد قابل توجهی از ذرت های ارگانیک و غیرتراریخته به دلیل عدم امکان مقابله مؤثر با آفات حاوی مقادیری از مایکوتوکسین ها هستنداما ذرت تراریخته به دلیل مقاومت به آفات به میزان قابل توجهی مایکوتوکسین کمتری دارد. یکی از طرق ایجاد قارچ و مایکوتوکسین‌ها در محل‌ها آسیب است اما گیاهان تراریخته به گونه ای اصلاح می شوند که آسیب کمتری از جانب آفات به آنها وارد شود.
آفات و حشرات گیاه را زخمی کرده و سیستم ایمنی گیاه را ضعیف می کنند و آن را برای ابتلا به قارچی که انواع مایکوتوکسین‌ها به ویژه  آفلاتوکسین تولید می کند، مستعدتر می سازند.
آنالیزهای صورت گرفته از شش هزار مطالعه صورت گرفته در این باره، نشان می دهند که گونه های ذرت تراریخته عملکرد ذرت را در سراسر جهان از ۵٫۶ تا ۲۴٫۵ درصد در مقایسه با گونه های غیرتراریخته ذرت افزایش داده است.
محققان همچنین متوجه شدند که محصولات ذرت تراریخته مایکوتوکسین – محصولات جانبی شیمیایی سمی از کلونیزاسیون – به مراتب کمتری (به میزان ۳۶٫۵ درصد کمتر، بسته به نوع) داشتند.
منبع: مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران

 
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: آفلاتوکسین | ارگانیک | ایتالیا | تراریخته | ذرت تراریخته | سرطان | محصولات تراریخته |
دفعات مشاهده: 555 بار   |   دفعات چاپ: 122 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

انجمن ایمنی زیستی ایران Biosafety Society of Iran
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 62 queries by YEKTAWEB 4006