[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره ما::
عضویت ::
انتشارات::
مراکز مرتبط::
تماس با ما::
اخبار پایگاه::
شاخه دانشجویی انجمن ::
::
عضویت در انجمن

فرم عضویت حقیقی
فرم عضویت حقوقی
 

..
خبرنامه انگلیسی

عضویت رایگان در خبرنامه هفتگی

بیوتکنولوژی کشاورزی

و

مهندسی ژنتیک

Crop Biotech Update

AWT IMAGE

..
خبرنامه انجمن ایمنی‌ زیستی
مهر و آبان ۱۳۹۰
فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۱
مرداد و شهریور ۱۳۹۱
مهر و آبان ۱۳۹۱
دی و اسفند ۱۳۹۱
فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۲
خرداد و تیر ۱۳۹۲
مرداد و شهریور ۱۳۹۲
آبان و دی ۱۳۹۲
بهمن و اسفند ۱۳۹۲

اردیبهشت و تیر ۱۳۹۳
شهریور و آبان ۱۳۹۳
آذر و دی ۱۳۹۳

..
خبرنامه تراریخته
خبرنامه ویژه چهارمین همایش ملی مهندسی ژنتیک و ایمنی زیستی و هشتمین همایش بیوتکنولوژی کشور 
AWT IMAGE
پیش‌شماره 
روز اول 
روز دوم 
روز سوم
..
پایگاه‌های مرتبط
..
انجمن‌های علمی
..
گزارش فعالیت‌ها
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نماد اعتماد الکترونیک
..
:: تولید گوجه‌فرنگی حاوی آنتی‌اکسیدان بالا با استفاده از مهندسی ژنتیک ::
 | تاریخ ارسال: 1396/10/3 | 
تولید گوجه‌فرنگی حاوی آنتی‌اکسیدان بالا با استفاده از مهندسی ژنتیک
 
محققان دانشگاه هنگ‌کنگ (HKU) به همراه بنیاد زیست‌شناسی مولکولی گیاهان استراسبورگ واقع در فرانسه روش جدیدی را برای افزایش همزمان ویتامین E تا شش برابر در کنار مضاعف کردن پروویتامین A و لیکوپن که در گوجه‌فرنگی موجود  هستند، کشف کرده‌اند تا از این طریق، آنتی‌اکسیدان‌ها را به میزان قابل‌توجهی در این محصول افزایش دهند.
 
گروه پژوهشی فوق با استفاده از یک نوع  3- هیدروکسی-3-متیل گلوتاریل کوآنزیم آ سینتاز  (HMGS)مسیر ایزوپرنوئید گیاه را تغییر دادند.
بیان بالای HMGS در گوجه‌فرنگی، نه‌تنها باعث افزایش فیتوسترول، اسکوالین، پرو ویتامین A و لیکوپن شد بلکه ویتامین E) آلفا-توکوفرول) را نیز تا نزدیک به 500 درصد افزایش داد.  DNAمربوط به HMGS استفاده‌شده در این آزمایش، از خردل هندی که محصولی غذایی است، گرفته شد.
گروه در ابتدا گزارش داد S359A که نوع حاصله دیگری از HMGS است، افزایش ده برابری فعالیت آنزیمی را نشان می‌دهد و میزان فیتوسترول در گیاه نمونه آرابیدوپسیس را نیز افزایش می‌دهد
محققان S359A را به گوجه‌فرنگی افزودند. تفاوتی در ظاهر و اندازه محصول گوجه‌فرنگی‌های تغییریافته وجود نداشت، اما کل میزان کاروتنوئیدها شامل: پرو ویتامین A و لیکوپن به شکل مؤثر و به ترتیب تا ۱۶۹ و ۱۱۱ درصد افزایش پیدا کرد
در این پژوهش، کاروتنوئید تولیدشده دارای درصد فعالیت آنتی‌اکسیدانی بالاتری نسبت به گروه کنترل بود و گوجه‌فرنگی‌های تغییریافته مقدار بیشتری ویتامین، اسکوالین و فیتوسترول را نشان دادند.
 
مترجم: مریم باورساد

📌 لینک خبر:  https://goo.gl/EaDynU
📌  لینک مقاله:  https://goo.gl/Jz6ZQ9
 
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: گوجه‌فرنگی | آنتی‌اکسیدان | گیاهان استراسبورگ | ویتامینE | اسکوالین | فیتوسترول |
دفعات مشاهده: 1862 بار   |   دفعات چاپ: 445 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
انجمن ایمنی زیستی ایران Biosafety Society of Iran
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4645